O statuie din ceară a actriţei Emma Watson, inaugurată la Muzeul Tussauds din Londra - FOTO

O statuie din ceară a actriţei Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza cinematografică "Harry Potter", a fost inaugurată marţi la Muzeul Tussauds din Londra.

507 afișări
Imaginea articolului O statuie din ceară a actriţei Emma Watson, inaugurată la Muzeul Tussauds din Londra - FOTO

Emma Watson (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Statuia o prezintă pe tânăra actriţă britanică în vârstă de 22 de ani stând pe o canapea, picior peste picior, purtând pantofi cu toc, o elegantă rochie de cocktail albastru închis creată de casa Elie Saab şi un colier cu diamante, informează dailymail.co.uk.

Emma Watson a purtat această rochie pe covorul roşu, la un eveniment organizat de casa Lancome, la Hong Kong, în decembrie 2011.

O statuie din ceară a colegului ei din filmele "Harry Potter", Daniel Radcliffe, a fost inaugurată în acelaşi muzeu londonez în anul 2007.

Muzeul Tussauds de la Londra expune şi alte statui ale unor actriţe britanice celebre, precum Helen Mirren şi Kate Winslet, dar şi ale reprezentanţilor casei regale britanice.

După ce a jucat în toate cele şapte filme realizate pe baza romanelor din seria "Harry Potter", Emma Watson s-a remarcat apoi în două lungmetraje bine primite de criticii de specialitate - "O săptămână cu Marilyn/ My Week With Marilyn" şi "The Perks Of Being A Wallflower".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici