O tânără de 26 de ani din Mexic a fost aleasă Miss World 2018

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, în vârstă de 26 de ani, model şi voluntară, a fost aleasă Miss World la cea de-a 68-a ediţie a celebrei competiţii de frumuseţe, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

4395 afișări
Imaginea articolului O tânără de 26 de ani din Mexic a fost aleasă Miss World 2018

Foto: missworld.com

Miss Mexic 2018, Vanessa Ponce de Leon, este licenţiată în afaceri internaţionale şi membră în consiliul de conducere al unui centru de recuperare pentru tinere dependente de diverse substanţe.

În finala Miss World, care a avut loc sâmbătă, la The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya, China, Vanessa Ponce de Leon şi-a primit coroana de regină a frumuseţii din partea câştigătoarei de anul trecut, Manushi Chhillar, din India.

Ceremonia colorată a inclus şi un recital al trupei americane Sister Sledge, care a interpretat, printre altele , hitul ei disco din 1979 "We Are Family".

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit "Festival Bikini Contest". Ediţia din 2015 a marcat o premieră în istoria acestei competiţii, fiind eliminată proba costumelor de baie. Organizatorii au declarat la momentul respectiv că vor ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

Miss World se numără printre cele patru competiţii de frumuseţe internaţionale majore din punct de vedere al importanţei evenimentului - "The Big Four Major Pageants" -, alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe. Creat în Marea Britanie, Miss World a fost primul concurs internaţional de frumuseţe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici