O ţară din Europa a creat asfaltul cu miros de flori. Care este rolul acestuia

Firma poloneză de construcţii Budimex şi rafinatorul Lotos au creat un asfalt cu parfum floral, în încercarea de a îmbunătăţi condiţiile de lucru pentru cei care asfaltează şi lucrează la drumuri şi poduri.

2020 afișări
Imaginea articolului O ţară din Europa a creat asfaltul cu miros de flori. Care este rolul acestuia

O ţară din Europa a creat asfalt cu miros de flori. Care este rolul acestuia

Chiar dacă vaporii emişi de asfaltul obişnuit nu sunt dăunători pentru oameni, noul material va oferi un mediu de lucru plăcut lucrătorilor din construcţii care asfaltează drumurile, a spus Budimex.

Noul bitum conţine un amestec de uleiuri esenţiale naturale şi sintetice, care neutralizează mirosul tipic al asfaltului şi oferă o senzaţie plăcută muncitorilor, dar şi celor care trec prin zonă, potrivit Reuters.

„Uneori se simte mirosul de flori, ceea ce face munca mai plăcută”, a spus Slawomir Szpak, şef Budimex, într-un comunicat de presă.

Budimex a spus că va lua în considerare introducerea noului compus la scară largă, fiind o soluţie inovativă şi plăcută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici