VIDEO   O vacă, la McDonald's drive-thru? Clipul, viral pe Facebook

  • Locuitorii din Wisconsin sunt cu siguranţă creativi.
  • Un şofer aşteaptă să intre la McDonal's drive-thru.
  • În maşină nu este singur, ci cu o ... vacă, sau... mai multe?!
2031 afișări
Imaginea articolului O vacă, la McDonald's drive-thru? Clipul, viral pe Facebook

FOTO Captură video Jessica Nelson/Facebook

O femeie care aştepta la Mc Donald's drive-thru a avut parte de surpriza vieţii ei.
 
Jessica Nelson, din Mosinee (Statele Unite) a filmat întregul moment şi a postat filmuleţul pe Facebook.
 
„Am crezut că nu e ceva real. Cine bagă o vacă într-un Buick?”, spune femeia, conform AP. „Apoi am văzut că se mişcă, aşa că am scos telefonul şi am filmat bovina. Nu mi-a venit să cred”, adaugă aceasta.
 
Clipul a devenit repede viral pe reţele de socializare. Totuşi, internauţii nu pot să nu se întrebe cum a avut loc vaca în maşină şi ce anume căuta la Mc.
 
Povestea nu se termină însă aici. Femeia spune că familia proprietarului văcuţei a văzut filmarea şi i-a scris. 
 
Oamenii i-au explicat că de fapt, este vorba despre o viţică ce abia fusese cumpărată la o licitaţie, alături de încă doi viţei. Şi aceştia se aflau pe locurile din spate, dar stăteau jos şi nu se vedeau prin geam. 
 
Clipul video durează doar 19 secunde, dar este intrigant şi amuzant. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici