O vastă colecţie de obiecte ale actriţei Liza Minnelli, la licitaţie. Care sunt cele mai râvnite articole | VIDEO

Peste 1.000 de obiecte aparţinând actriţei Liza Minnelli şi părinţilor ei, actriţa Judy Garland şi regizorul Vincente Minnelli, vor fi scoase la licitaţie în luna mai, la Los Angeles, de casa Profiles in History, potrivit Reuters.

234 afișări
Imaginea articolului O vastă colecţie de obiecte ale actriţei Liza Minnelli, la licitaţie. Care sunt cele mai râvnite articole | VIDEO

O vastă colecţie de obiecte ale actriţei Liza Minnelli, la licitaţie

Printre aceste obiecte se numără celebrul costum pe care Liza Minnelli l-a purtat în filmul "Cabaret", peste 500 de ţinute de scenă şi un automobil Rolls Royce Silver Shadow din 1971.

Licitaţia "Love, Liza", care se va desfăşura pe parcursul a două zile, datele urmând să fie anunţate, va fi precedată de o expoziţie cu aceste obiecte, care va avea loc la Paley Center din Beverly Hills, Los Angeles, în perioada 4 - 29 aprilie.

Liza Minnelli, în vârstă de 71 de ani, spune că a ajuns într-un moment în care doreşte să îşi simplifice viaţa, dar şi să împărtăşească cu fanii săi obiecte care îi sunt dragi.

Născută în 1946, fiica actriţei şi cântăreţei Judy Garland şi a regizorului Vincente Minnelli îşi conturase deja o carieră ca actriţă de teatru musical şi solistă în cluburi de noapte înainte să fie remarcată pentru prima oară pentru rolurile din filme, în "The Sterile Cuckoo" (1969), după care în "Tell Me That You Love Me, Junie Moon" (1970).

Minnelli a devenit celebră pe scena mondială a cinematografiei prin rolul din "Cabaret" (1972), versiunea hollywoodiană a spectacolului muzical cu acelaşi nume. Producţia a fost distinsă atunci cu opt premii Oscar, Liza câştigând, la 27 de ani, o statuetă la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal".

Actriţa a câştigat în total patru premii Tony, un Oscar, un premiu Emmy, două Globuri de Aur şi un premiu Grammy Legend, alături de alte numeroase distincţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici