O vedetă din filmul Roma se teme că nu va ajunge la premiile Oscar

Actorul Jorge Antonio Guerrero, care joacă rolul lui „Fermin” în filmul Roma, ar putea rata gala de decernare a premiilor Academiei de film, transmite The Huffington Post.

227 afișări
Imaginea articolului O vedetă din filmul Roma se teme că nu va ajunge la premiile Oscar

În timp ce filmul „Roma”, produs de platforma online, Netflix, conduce cu cele mai multe nominalizări la premiile Oscar, actorul Jorge Antonio Guerrero se teme că va rata prestigioasa ceremonie din cauza faptului că i se interzice intrarea în Statele Unite ale Americii.

Pelicula spune povestea unei servitoare şi familia pentru care lucrează aceasta la începutul anilor 1970, în Mexico City. Filmul este la egalitate cu „The Favourite”, după ce au primit câte zece nominalizări fiecare.

Publicaţia mexicană El Sol de Tijuana relatează că lui Guerrero, care joacă rolul lui „Fermin” în film, i s-a refuzat intrarea în Statele Unite de trei ori în 2018, chiar şi după ce producătorii filmului au trimis o scrisoare oficială în care cereau ca acesta să poată călători pe teritoriul american.

„S-ar părea că refuzul de acordare a unei vize are legătură cu aspectul actorului”, transmite Los Angeles Magazine. „În timpul unei încercări de a intra în ţară, autorităţile l-au întrebat pe actor dacă îşi căuta de lucru pe teritoriul american”, adaugă publicaţia.

Guerrero spune revistei că rămâne optimist şi speră că situaţia se va schimba până pe 24 februarie, data la care are loc ceremonia.

„Vreau să cred că, dacă am putea găsi o cale de a trimite scrisoarea unui funcţionar consular sau cuiva din ambasadă, situaţia s-ar rezolva”, adaugă Guerrero.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici