Obama face promisiuni trăsnite, parodia care face furori pe internet - VIDEOCLIP AMUZANT

Un grup care se ocupă cu parodierea de diverse clipuri pe Internet a editat videoclipul în care Barack Obama depune jurământul de învestitură în al doilea mandat de preşedinte al Statelor Unite, modificând mişcarea buzelor acestuia şi replicile lui astfel încât preşedintele apare "spunând" lucruri neobişnuite şi scoase din context.

405 afișări
Imaginea articolului Obama face promisiuni trăsnite, parodia care face furori pe internet - VIDEOCLIP AMUZANT

Barack Obama (Imagine: captură video)

"Îmi voi curăţa faţa neobrăzată" sau "O să dansez ca un astronaut/ I'll do the spaceman boogie" sunt câteva dintre promisiunile inedite pe care "Obama" le face la jurământul de învestitură.

Asemenea tuturor parodiilor aflate pe site-ul Bad Lip Reading, discursul lui Barack Obama este atât de bine modificat, iar mişcarea buzelor şi noile replici se potrivesc atât de bine, fiind şi mai amuzant să auzi cuvintele neobişnuite părând să fie spuse de Obama.

După ce mai spune "Elvis Presley avea sex-appeal", "Sunt doi Einsteini diferiţi" şi "Îmi place să mă machiez", Obama continuă cu un discurs în care li se adresează mai întâi femeilor din public: "Ascultaţi, doamnelor, romanţa înseamnă dezamăgire. Romanţa este o parodie."

Schimbând imediat subiectul, discursul urmează o direcţie la fel de amuzantă. După ce Obama spune în faţa publicului: "Am înmormântat un oposum în curtea aceasta ca să îl ţin ascuns pentru o săptămână.", le cere celor prezenţi să păstreze informaţia secretă.

Şi prestaţia lui Beyonce, care a recunoscut că a făcut playback la eveniment, a suferit acelaşi tratament, imnul Americii cântat de artistă fiind transformat într-un lung şir de ţipete fără înţeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici