Oboseală mare. Cum adorm doi fraţi cu capul în farfuria cu mâncare - VIDEO AMUZANT

O pereche de gemeni demonstrează cât de extenuant este să fii copil, micuţii de un an şi zece luni fiind prea obosiţi ca să rămână treji în timpul mesei şi să îşi termine porţia de paste fără să adoarmă cu capul în farfurie.

5117 afișări
Imaginea articolului Oboseală mare. Cum adorm doi fraţi cu capul în farfuria cu mâncare - VIDEO AMUZANT

Oboseală mare. Cum adorm doi fraţi cu capul în farfuria cu mâncare

În timp ce mănâncă porţiile de paste la masa de prânz, cei doi băieţi nu îşi mai pot ascunde oboseala, încercând din răsputeri să îşi ţină ochii deschişi, scria DailyMail.

Amuzaţi, părinţii lor au postat un videoclip cu micuţii "care adorm în timp ce mănâncă", adunând până acum aproape 120.000 de vizualizări pe YouTube.

De-a lungul clipului de aproximativ un minut, AJ şi MJ pot fi văzuţi înclinându-şi capul din faţă în spate în timp ce încearcă să ducă la gură mânuţele pline cu paste. La un moment dat, braţele lor iau direcţia greşită, pastele ajungând pe tricouri.

Mama băieţilor, Johanne, spune povestea somnului în paste pe pagina ei de YouTube: "După o lungă dimineaţă de jucat în piscină şi construit castele de nisip pe plajă, gemenii mei nu au putut să rămână treji în timpul prânzului. Au încercat din greu şi au fost foarte încântaţi de mâncarea lor, după cum puteţi vedea."

"Somn versus spaghetti delicioase... somnul a câştigat! :)" a mai scris mama copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici