Olivia Newton-John ar putea juca într-un film produs la Bollywood

Actriţa Olivia Newton-John a declarat că poartă negocieri pentru un rol într-un film produs la Bollywood. "Am un film la Bollywood pentru care se poartă discuţii, dar nimic nu e bătut în cuie", a declarat Newton-John.

110 afișări
Imaginea articolului Olivia Newton-John ar putea juca într-un film produs la Bollywood

Olivia Newton-John ar putea juca într-un film produs la Bollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a jucat în puţine filme după rolurile în celebrele "Grease" (1978), "Xanadu" (1980) şi "Two of a Kind" (1983).

Newton-John a avut apariţii în roluri secundare în pelicule precum "E petrecerea mea/ It's My Party" (1996) sau "Vieţi sordide/ Sordid Lives" (2000), dar cariera ei s-a concentrat în special pe roluri în televiziune şi pe muzică.

Actriţa apare în pelicula "Score: A Hockey Musical", a regizorului canadian Michael McGowan, care a fost prezentată, joi seară, în deschiderea Festivalului Internaţional de Film de la Toronto.

Olivia Newton-John, născută pe 26 septembrie 1948, este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, câştigătoare a patru premii Grammy şi nominalizată la premiile Globul de Aur. Newton-John a fost diagnosticată cu cancer în 1992 şi este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva cancerului şi a celor pentru drepturile animalelor. A fost căsătorită de două ori, iar în prezent trăieşte cu cel de-al doilea soţ, John Easterling. Are o fată, Chloe Lattanzi, rezultată din prima căsătorie, cu actorul Matt Lattanzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici