Olivia Newton-John îşi vinde celebrul costum din "Grease" - FOTO

Actriţa Olivia Newton-John, în vârstă de 66 de ani, a anunţat că a decis să îşi vândă celebrul costum din piele neagră pe care l-a purtat în filmul "Grease", din 1978, pentru a finanţa propriul centru de cercetări împotriva cancerului, informează dailymail.co.uk.

291 afișări
Imaginea articolului Olivia Newton-John îşi vinde celebrul costum din "Grease" - FOTO

Olivia Newton-John îşi vinde celebrul costum din "Grease", pentru a finanţa un centru anticancer

Costumul, care constă într-o bluză fără umeri şi o pereche de pantaloni mulaţi, a devenit celebru la scurt timp după difuzarea filmului în cinematografe şi a lansat o nouă modă în epocă. Informaţia a fost confirmată joi de vedeta australiană într-un interviu acordat tabloidului Us Weekly.

The Olivia Newton-John Cancer & Wellness Centre se află în cadrul Austin Hospital din oraşul australian Melbourne. Centrul combină tratamente medicale de ultimă generaţie cu studii ştiinţifice de relevanţă internaţională, asigurând servicii de wellness pentru pacienţii diagnosticaţi cu cancer şi pentru familiile lor.

Sandy, personajul interpretat de Olivia Newton-John, a purtat acel costum din piele neagră doar în ultima scenă a musicalului "Grease", în care vedeta australiană a jucat alături de John Travolta, Stockard Channing şi Jeff Conaway.

În celelalte scene ale filmului, actriţa australiană a purtat rochii bufante specifice anilor '50 şi rochii albe, banale.

Lansat în vara anului 1978, filmul "Grease" a obţinut încasări de aproape 400 de milioane de dolari pe plan mondial, devenind musicalul cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile.

Olivia Newton-John, născută pe 26 septembrie 1948, este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, câştigătoare a patru premii Grammy şi nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolul din filmul "Grease" (1978). Newton-John a fost diagnosticată cu cancer în 1992 şi este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva cancerului şi a celor pentru drepturile animalelor. A fost căsătorită de două ori şi are o fiică, Chloe Lattanzi, rezultată din prima căsătorie, cu actorul Matt Lattanzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici