Omagiu adus Laurei Stoica, la Cerbul de Aur (Galerie Video)

Reprezentanta Maltei la festivalul Cerbul de Aur, care se va desfăşura la Braşov, de miercuri până în 8 septembrie, îi va aduce pe scenă un omagiu Laurei Stoica, pe care a cunoscut-o personal şi cu care urma să scoată un single în limba engleză.

322 afișări
Imaginea articolului Omagiu adus Laurei Stoica, la Cerbul de Aur (Galerie Video)

Regretata Laura Stoica

Priscilla a declarat, marţi, că va interpreta la festival una dintre piesele Laura Stoica - "Now it's Over"/„Mereu mă ridic" - deoarece vrea să îi aducă un omagiu regretatei cântăreţe pe care a cunoscut-o şi cu care urma să înregistreze, în toamna acestui an, o piesă în duet.

Atât Priscilla, cât şi managerul ei, Romina, au fost prietene apropiate ale Laurei Stoica pe care au descris-o ca fiind "o persoană deosebită, sensibilă şi amuzantă".

"Voi cânta pentru Laura şi cu Laura. Va fi un altfel de duet. Eu pe scenă şi Laura în ceruri. Sper că acolo unde este mă va putea auzi", a spus Priscilla emoţionată.

După spectacol, împreună cu managerul ei, cântăreaţa malteză va pleca la Bucureşti, unde se va duce la mormântul Laurei Stoica şi în vizită la familia acesteia.

Managerul artistei, care a cunoscut-o pe Laura Stoica încă din 1999, a privit-o ca pe o soră pe artista româncă şi a declarat că obişnuiau să se viziteze foarte des.

"Laura m-a sunat cu o lună înainte de tragedie şi mi-a spus că ar vrea să cânte cu Priscilla. Am fost foarte încântată. Dar spunea că va veni în Malta după ce urma să nască. Vorbisem chiar cu ea că aş fi vrut să fiu naşa copilului. Însă nu peste multă vreme, am primit un alt telefon din România, de la o altă artistă, Narcisa Suciu, care mi-a dat cumplita veste", a declarat managerul artistei.

Laura Stoica a decedat în urma unui accident de circulaţie alături de viitorul ei soţ, bateristul Cristi Mărgescu, în data de 9 martie 2006, pe când se întorcea de la un concert susţinut la Urziceni.

În vârstă de 38 de ani, Laura Stoica era însărcinată în luna a treia.

Laura Stoica - "Un Actor Grabit"

Laura Stoica - "Focul"

In Memoriam Laura Stoica

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici