OMAGIU EMOŢIONANT: Cum îşi ia ADIO un grup de ELEFANŢI de la un pui mort - FOTO

Un pui de elefant decedat a avut parte de "un omagiu" neaşteptat din partea unor exemplare adult din aceeaşi specie.

786 afișări
Imaginea articolului OMAGIU EMOŢIONANT: Cum îşi ia ADIO un grup de ELEFANŢI de la un pui mort - FOTO

Moment EMOŢIONANT: Cum îşi ia ADIO un grup de ELEFANŢI de la un pui de-al lor decedat (Imagine: Daily Mail)

Lola, care avea numai trei luni, a decedat din pricina unei boli a inimii, informează Daily Mail.

Puiul de elefant trebuia să fie operat, dar a murit în timpul unei investigaţii preliminare.

Îngrijitorii de la Grădina Zoologică Hellabrunn din Munchen au decis să îi ducă puiul decedat mamei sale, Panang, în vârstă de 22 de ani, pentru ca aceasta să-şi ia rămas-bun de la el.

Elefanţii care trăiau alături de puiul Lola şi de mama lui şi-au luat adio într-un mod inedit de la acesta, strângându-se cu toţii alături de el. Puiul zăcea de o parte a gardului, iar adulţii de cealaltă, chiar lângă trupul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici