"Omul Păianjen 4" va fi lansat pe marile ecrane pe 5 mai 2011

Filmul "Omul Păianjen 4" va fi lansat pe marile ecrane pe 5 mai 2011, au anunţat, miercuri, reprezentanţii studiourilor Columbia Pictures, citaţi de accesshollywood.com.

1408 afișări
Imaginea articolului "Omul Păianjen 4" va fi lansat pe marile ecrane pe 5 mai 2011

"Omul Păianjen 4" va fi lansat pe marile ecrane pe 5 mai 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea de-a patra peliculă din această franciză de succes va fi lansată simultan în toate cinematografele echipate cu sistemul de mare rezoluţie IMAX.

Starurile acestei francize, Tobey Maguire şi Kirsten Dunst, vor interpreta din nou rolurile care i-au consacrat, Peter Parker, un alter ego al Omului Păianjen, respectiv Mary Jane Watson, iubita acestuia dintotdeauna.

Cineastul Sam Raimi va semna şi de această dată regia filmului.

Filmările vor începe în ianuarie 2010, potrivit actorului Bruce Campbell, care a declarat pentru revista Access Hollywood că va deţine un rol important în acest film, fără însă să dezvăluie numele personajului pe care urmează să îl interpreteze.

Mulţi fani s-au lansat într-o serie de speculaţii şi cei mai mulţi dintre ei afirmă cã Bruce Campbell, care a avut roluri episodice, dar memorabile, în primele trei filme ale francizei, ar urma să îl interpreteze pe maleficul Mysterio, un maestru al iluziilor.

Cele trei producţii de cinema care îl au ca protagonist pe Omul Păianjen, interpretat de Tobey Maguire, au adus venituri de peste un miliard de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici