OMUL-PASĂRE: A sărit din avion fără paraşută şi a supravieţuit - VIDEO

Un cascador britanic care purta un costum special echipat cu aripi a sărit din avion fără paraşută, miercuri, de la altitudinea de 731 de metri şi a ajuns cu bine la sol, căzând pe un morman de cutii din carton.

3537 afișări
Imaginea articolului OMUL-PASĂRE: A sărit din avion fără paraşută şi a supravieţuit - VIDEO

OMUL-PASĂRE: A sărit din avion fără paraşută şi a supravieţuit

Gary Connery, în vârstă de 41 de ani, a sărit din avion deasupra localităţii Henley-on-Thames din sudul Angliei, plonjând în gol cu o viteză de 130 de kilometri/ oră.

El a căzut în mijlocul a 18.000 de cutii din carton adunate pentru a-l proteja, din care a ieşit după câteva minute, spre uşurarea mulţimii de oameni care a asistat la această lansare inedită.

Gary Connery, care a realizat cascadorii pentru filme celebre, precum "Harry Potter şi Camera Secretelor" şi "Să nu mori azi" din seria "James Bond", a spus că această experienţă a fost una "absolut fantastică".

"Aterizarea a fost atât de confortabilă, atât de uşoară. Calculele mele au funcţionat, se pare, şi sunt fericit", a declarat cascadorul pentru postul de televiziune britanic Sky News.

Cascadorul britanic s-a antrenat timp de câteva săptămâni în Elveţia şi Italia, sărind de pe piscuri montane şi faleze în timp ce purta costumul său cu aripi.

Gary Connery efectuase deja un "base jump" (salt cu paraşuta) de pe Turnul Eiffel din Paris şi de pe London Eye - uriaşa roată de pe malul Tamisei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici