Omul Şarpe din Texas, în cadă cu 87 de şerpi cu clopoţei

Un bărbat din Texas, Statele Unite, a stat 45 de minute într-o cadă alături de 87 de şerpi cu clopoţei şi şi-a depăşit astfel propriul record, fapta lui fiind inclusă în Cartea Recordurilor.

268 afișări
Imaginea articolului Omul Şarpe din Texas, în cadă cu 87 de şerpi cu clopoţei

Foto BBC

Potrivit  BBC, Jackie Bibby, cunoscut drept Omul Şarpe din Texas, şi-a bătut propriul record, stabilit în 1999, când a fost inclus în Guinness Book după ce a stat alături de 75 de şerpi într-o cadă.

Reptilelor veninoase nu li s-au scos dinţii, dar în timpul acestei provocări nici una dintre ele nu l-a muşcat pe Bibby.

Anul trecut, bărbatul a stabilit un alt record, după ce a ţinut în gură cozile a zece şerpi cu clopoţei.

Bibby a declarat că secretul constă în evitarea mişcărilor bruşte. "Mişcările rapide sperie şerpii cu clopoţei. Dacă te mişti uşor, nu îi deranjezi", a adăugat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici