Oprah Winfrey, cel mai bine plătit star de televiziune

Oprah Winfrey realizatoarea talk show-ului de televiziune care îi poartă numele este starul de televiziune cu cele mai mari câştiguri în perioada iunie 2006 - iunie 2007, potrivit unui studiu realizat de revista Forbes, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Oprah Winfrey, cel mai bine plătit star de televiziune

Forbes: Oprah Winfrey, cel mai bine plătit star de televiziune

În perioada iunie 2006 - iunie 2007, Oprah Winfrey a câştigat 260 de milioane de dolari, de peste patru ori mai mult decât ocupantul locului al doilea din acest top, Jerry Seinfeld, realizatorul sitcomului "Seinfeld", care a câştigat în acelaşi interval de timp 60 de milioane de dolari.

Lui Winfrey i se alătură un alt realizator de talk show-uri, David Letterman, care, datorită emisiunii sale "Late Night with David Letterman", a câştigat 40 de milioane de dolari, situându-se pe locul al patrulea.

Simon Cowell, arogantul şi criticul judecător al emisiunii destinată tinerelor talente "American Idol", echivalentul american al emisiunii "Megastar", s-a situat pe locul al treilea, cu câştiguri de 45 de milioane de dolari, în timp ce pe locul al cincilea s-a plasat Donald Trump, care a câştigat datorită emisiunii sale "The Apprentice" ("Ucenicul") 32 de milioane de dolari.

Topul starurilor de televiziune cu cele mai mari câştiguri pe ultimul an demonstrează că merită să deţii şi să produci propria emisiune de televiziune parţial sau integral, aşa cum o face Oprah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici