Oraşele cu cel mai scump transport public din lume

Copenhaga este oraşul cu cel mai scump transport public din lume, un singur bilet pentru autobuz, tramvai sau metrou costând 3.25 lire (4.14 euro).

2554 afișări
Imaginea articolului Oraşele cu cel mai scump transport public din lume

Oraşele cu cel mai scump transport public din lume

Capitala Danemarcei a devansat astfel Londra, considerată până acum metropola cu cel mai scump transport în comun, , informează Gândul.

Al doilea cel mai scump oraş privind transportul în comun este Stockholm, cu 2.93 de lire (3.73 euro) pentru un bilet, Londra ocupând locul al treilea, biletul pentru o singură călătorie costând 2.83 lire (3.60 euro).

Graficul, oferit de Statista, arată preţul mediu al unui singur bilet în mai multe oraşe din lume, exprimat în lire sterline, scrie Gândul. Aceştia constată şi că mersul cu maşina personală rămâne în continuare mult mai ieftin decât transportul în comun.

Într-o cercetare anterioară, Londra ocupa primul loc, având cel mai scump transport public din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici