Oraşul care a creat un ”birou smart”, în natură, pentru cei care lucrează la distanţă

  • Cei care lucrează la distanţă pot merge la Sibiu, unde au fost montate bănci smart.
  • Avantajul este că cei care aleg să îşi mute miroul în natură îşi pot încărca telefonul sau orice alt dispozitiv smart, iar pauza de lucru poate fi pe Podul Minciunilor sau în Turnul Sfatului.
674 afișări
Imaginea articolului Oraşul care a creat un ”birou smart”, în natură, pentru cei care lucrează la distanţă

Oraşul care a creat un ”birou smart”, în natură, pentru cei care lucrează la distanţă

Cătălin a rămas fără baterie la telefon şi a încercat băncile smart, la început reticent.

„Am aşezat telefonul pe bancă. Ar trebui să se încarce, nu? Da, dar nu ştiu dacă fără cablu se încarcă”, a spus Cătălin.

Dincolo de utilitate, băncile arată bine, spun cei care le-au testat. Dar au şi minusuri. Pe cele cu încărcare solară, fiind din sticlă, iarna nimeni nu se poate aşeza, pentru că rămâne zăpada, iar în zilele caniculare de vară, sticla arde.

„Băncile sunt ok. Este un design relativ ok, duce mult spre arhitectura minimalistă japoneză. Se încadrează destul de bine, nu sunt agresive”, a afirmat Marius.

„Încarcă foarte repede şi sunt foarte utile. Nu ştiu iarna, vara numai le-am probat, că acum recent le-am văzut şi noi şi chiar sunt foarte ok. Practic puteţi şi lucra în Piaţa Mică. Da, ar trebui să facem ceva să ne aducem şi laptopul dacă s-ar putea încărca pe viitor, că de pe telefon câteodată nu putem face toate activităţile, dar se poate şi lucra, dacă îţi permite telefonul şi ai programele necesare pe telefon e cel mai perfect”, a spus Mădălina.

Din cele cinci bănci smart din Piaţa Mică din Sibiu, trei îşi produc singure electricitatea de la soare, iar două sunt conectate la reţeaua de electricitate şi au prize USB pentru încărcare. Băncile smart sunt fabricate în Cehia, din oţel acoperit cu lemn tropical şi sticlă şi au costat peste 82.000 de lei.

„Am înlocuit o parte din mobilierul din Piaţa Mică aducându-l la zi, adică pe lângă o estetică frumoasă, pe lângă că arată foarte bine, este şi util pentru că băncile au incorporate prize de încărcare pentru telefon prin USB, dar chiar şi wireless se poate încărca, fiind dotate inclusiv cu panouri solare”, a declarat Mirela Gligore, PR Primăria Sibiu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici