Orlando Bloom, ambasador al bunăvoinţei UNICEF

Actorul Orlando Bloom a fost numit, luni, ambasador al bunăvoinţei UNICEF, în semn de recunoaştere pentru activitatea depusă în apărarea drepturilor copiilor în lume, potrivit femalefirst.co.uk.

39 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom, ambasador al bunăvoinţei UNICEF

Orlando Bloom, ambasador al bunăvoinţei UNICEF (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul a spus, la primirea titlului, că abia aşteaptă să lucreze cu UNICEF, organizaţie care face lumea un loc mai bun pentru copii.

"UNICEF nu doar acordă ajutoare umanitare, lucru pentru care sunt cunoscuţi în toată lumea. Organizaţia oferă, de asemenea, educaţie şi instrumente care îi ajută pe femei şi copii să facă faţă provocărilor din vieţile lor. (...) Abia aştept să învăţ mai multe şi să sprijin UNICEF în orice fel posibil", a spus actorul.

Starul în vârstă de 32 de ani lucrează cu organizaţia din 2007, când a vizitat cu reprezentanţii acesteia mai multe şcoli din zone sărace din Nepal. S-a întors în Nepal în 2008, pentru a monitoriza ceea ce s-a făcut pentru a îmbunătăţi calitatea apei potabile din regiune.

Directorul executiv al UNICEF, Ann M. Veneman, a declarat: "Munca depusă în numele UNICEF de ambasadorii bunăvoinţei ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor din lumea întreagă. Suntem mândri că Orlando Bloom este una dintre vocile care pledează pentru copiii vulnerabili".

Orlando Bloom se alătură astfel unei serii de celebrităţi care îi include pe fotbalistul David Beckham, cântăreaţa Shakira, actorul Sir Roger Moore şi actriţele Mia Farrow şi Vanessa Redgrave.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piraţii din Caraibe". El a apărut, de asemenea, în altă franciză de succes - trilogia "Stăpânul Inelelor" -, în care a interpretat rolul elfului Legolas.

Actorul a mai jucat în "Elicopter la pământ/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) şi "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici