OSCAR 2013: Jennifer Lawrence, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal

Jennifer Lawrence a primit premiul OSCAR pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din "Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor distincţii, care are loc la Los Angeles, eveniment transmis în direct de HBO România.

7921 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2013: Jennifer Lawrence, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal

Jennifer Lawrence (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Aceasta a fost a doua nominalizare la PREMIILE OSCAR 2013 pentru Jennifer Lawrence şi prima dată când câştigă acest trofeu.

Vizibil emoţionată, actriţa s-a împiedicat în rochie şi a căzut în momentul în care a urcat pe scenă pentru a-şi primi premiul.

La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Naomi Watts ("The Impossible"), Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), Emmanuelle Riva ("Amour") şi Quvenzhane Wallis ("Beasts of the Southern Wild").

Cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar are loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Anul trecut, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal i-a revenit lui Meryl Streep, pentru interpretarea din "The Iron Lady".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici