OSCAR 2018 | În pofida gafei de anul trecut, când a fost anunţat un alt câştigător al marelui premiu, actorii Warren Beatty şi Faye Dunaway sunt din nou PREZENTATORII evenimentului

Actorii Warren Beatty şi Faye Dunaway vor prezenta din nou premiul Oscar pentru cel mai bun film, la gala de duminică seară, după ce, anul trecut, au provocat o gafă anunţând un câştigător greşit al marelui trofeu, potrivit tmz.com.

380 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2018 | În pofida gafei de anul trecut, când a fost anunţat un alt câştigător al marelui premiu, actorii Warren Beatty şi Faye Dunaway sunt din nou PREZENTATORII evenimentului

OSCAR 2018 | În pofida gafei de anul trecut, când au anunţat un alt câştigător al marelui premiu, actorii Warren Beatty şi Faye Dunaway sunt din nou PREZENTATORII evenimentului

Starurile filmului "Bonnie and Clyde" (1967) au repetat deja momentul prezentării prestigiosului trofeu pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles, iar scenariştii încă mai fac retuşuri pentru discursul lor.

O sursă a declarat pentru tmz.com că Faye, în vârstă de 77 de ani, şi-a început repetiţia cu fraza "Prezentarea este mai bună a doua oară".

Iar Warren Beatty, în vârstă de 80 de ani, a completat: "Şi câştigătorul este 'La răscruce de vânturi/ Gone with the Wind' (film premiat cu Oscar, dar în 1940, n.r.)!".

Faye Dunaway a recunoscut că s-a simţit "foarte vinovată" după gafa de la gala Oscar de anul trecut, când, în mod eronat, câştigătorul premiului pentru cel mai bun film a fost anunţat ca fiind "La La Land", de Damien Chazelle, în loc de "Moonlight", de Barry Jenkins.

"(Warren) a luat cartonaşul şi nu a spus nimic. A făcut pauză, s-a uitat peste mine, în culise şi, în cele din urmă, am spus 'Eşti imposibil!'. Credeam că glumeşte. Warren este aşa, ţine frâiele puterii - o pauză dramatică", a povestit actriţa.

Haosul a venit când Warren i-a înmânat lui Faye cartonaşul cu numele câştigătorului, dar acesta conţinea din greşeală informaţii despre Emma Stone, care primise Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din "La La Land", iar Dunaway a crezut că acesta este filmul câştigător.

Actriţa a spus că pur şi simplu nu ştie de ce nu a văzut numele Emmei Stone pe cartonaş, iar Beatty, căruia îi înmânase plicul greşit un reprezentant al companiei de audit PricewaterhouseCoopers, a încercat să minimalizeze momentul, fiind de părere că s-a exagerat mult.

Cea de-a 90-a ediţie a galei premiilor Oscar va avea loc duminică seară, la Dolby Theatre (Hollywood & Highland Center) din Los Angeles, şi va fi difuzată live de postul de televiziune ABC.

Lungmetrajul "The Shape of Water" a obţinut 13 nominalizări la premiile Oscar, în timp ce "Dunkirk" a primit opt, iar "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" a primit şapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici