P. Diddy va juca în serialul de televiziune "CSI: Miami" (Video)

Rapper-ul american P. Diddy va juca rolul unui procuror federal în două episoade ale celebrului serial de televiziune "CSI: Miami", inspirat din cazurile rezolvate de brigada criminalistică din cadrul poliţiei din Miami,relatează femalefirst.co.uk .

43 afișări
Imaginea articolului P. Diddy va juca în serialul de televiziune "CSI: Miami" (Video)

P. Diddy va juca în serialul de televiziune "CSI: Miami"

Informaţia despre prezenţa mogulului muzicii rap în acest serial a fost dezvăluită, miercuri, în cadrul emisiunii "Entertainment Tonight". Personajul interpretat de P. Diddy va intra în conflict cu Horatio, interpretat de David Caruso, şi cu echipa acestuia, nu doar într-un caz al brigăzii de criminalistică, ci şi în anumite chestiuni legate de vieţilor lor personale, în cele două episoade care vor fi difuzate la începutul anului 2009.

Rapperul P. Daddy, pe numele lui real Sean Combs, nu este străin de actorie. El a apărut recent pe marile ecrane în filmul "Struguri în soare" (2008). P. Diddy a jucat de asemenea în filmele "Puterea dragostei" (2001), "Realizat" (2002) şi "Death of a Dynasty" (2003).

P. Diddy, în vârstă de 39 de ani, a declarat recent că va scrie scenariul unei comedii romantice, în care rolul principal va fi jucat de actriţa Sienna Miller, cu care a avut o relaţie în trecut. "Scriu un scenariu pentru o comedie. Actriţelor pe care le vreau în acest proiect sunt Angelina Jolie şi Sienna Miller", a declarat P. Diddy.

Sean "Diddy" Combs este unul dintre mogulii industriei de divertisment din SUA, actor şi rapper câştigător al unui premiu Grammy. De asemenea, el este şi fondatorul companiei de înregistrări Bad Boy Records. Diddy are o avere impresionantă, estimată la 358 milioane de dolari, fiind al doilea om ca bogăţie din industria hip-hop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici