(P) Merită să zbori în Dubai?

307 afișări
Imaginea articolului (P) Merită să zbori în Dubai?
Dubai reprezintă o destinaţie de vacanţă, ce merită vizitată în orice perioadă din an. Indiferent că eşti în căutarea unei aventuri în deşert, o pauza de relaxare sub soare sau iubeşti cumpărăturile de lux, găseşte cele mai bune oferte şi rezervă călătoria în funcţie de preferinţele tale. Dubai este un oraş ce reuşeşte să îmbine în mod perfect vechiul şi noul, tradiţia şi luxul.
 

Motive pentru a vizita mirificul Dubai

 
Dubai este un oraş start-up. În permanenţă apar locuri noi şi oportunităţi fantastice pentru relaxare şi răsfăţ. Plimbări de-a lungul străzii principale din centrul oraşului – strada Sheikh Zayed Road, Dubai World Trade Tower, Burj Khalifa, Parcul de Aur şi Diamant, sunt obiective ce merită vizitate cel puţin o dată în viaţă. 
 
Un loc ce nu trebuie ratat atunci când zbori în Dubai, sunt dunele deşertului. Un safari în deşert, plimbări cu cămile, o masă tradiţională şi ceai de mentă preparat de beduini, spectacole, picturi cu henna, reprezintă oportunităţile perfecte pentru a descoperi Dubai-ul tradiţional şi secretele deşertului. 
 
Plajele sunt locuri senzaţionale, care oferă mult mai multe activităţi şi experienţe, comparativ cu orice alte plaje din lume. Plaja Jumeirah este ideală pentru parasailing sau pentru privelişti spectaculoase asupra oraşului şi a insulelor Palm artificiale. Kite Beach este un loc grozav pentru sporturi nautice, precum kite surfing şi paddleboarding şi un loc răcoros pentru a te relaxa la soare.
 
Un alt motiv pentru care merită să vizitezi Dubai, sunt vederile uluitoare de la Burj Khalifa. Etajul 128 este un excelent punct de observaţie, care asigură privelişti incredibile asupra oraşului. Pentru imagini care te lasă fără grai, cea mai bună perioadă de a vizita Burj Khalifa, este noaptea. 
 
Pentru senzaţii pline de adrenalină, vizitarea parcului acvatic Aquaventure reprezintă cel mai distractiv lucru de făcut în Dubai. Aquaventure este un parc acvatic de clasă mondială, care îţi taie răsuflarea. 
 

Când este cel mai bun moment să vizitezi Dubai?

 
Dacă îţi doreşti să vizitezi Dubai, cel mai bun moment este în lunile de iarnă, începând cu noiembrie până în luna aprilie. Indiferent că doreşti să încerci experienţe inedite în mall-uri, să vizitezi Burj Khalifa, să încerci noi aventuri şi experienţe, să iei parte la Festivalul de cumpărături din luna ianuarie, Dubai reprezintă unul dintre cele mai mari oraşe globale, ce se caracterizează printr-o destinaţie turistică fantastică. 
 

Când este sezonul turistic în Dubai?

 
În Dubai, sezonul de vârf este considerată perioada noiembrie-aprilie. Temperaturile sunt plăcute, dar costurile de cazare şi biletele de avion sunt mai mari. Cu toate acestea, este perioada propice pentru iubitorii de plajă şi pentru toţi cei care îşi doresc să profite la maximum de activităţi în aer liber. 
 
Perioada iunie-august este mai puţin favorabilă prin prisma temperaturilor, acestea putând ajunge până la 40°C. Tocmai din acest motiv, numărul de turişti mai scăzut, iar preţurile zborurilor sunt de asemenea acceptabile. Dacă preferi liniştea şi relaxarea, acesta este cel mai bun moment pentru a vizita Dubai.
 
Dacă plănuieşti un zbor în Dubai în februarie sau perioada mai-octombrie, aşteaptă-te la preţuri mai mari. Cererea în aceste luni este mai mare, însă cu siguranţă vei putea găsi oferte disponibile pentru un zbor în Dubai pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/dxb/dubai, de care să profiţi.
 

Momentele potrivite pentru a zbura în Dubai în funcţie de specificul vacanţei

 
În funcţie de specificul vacanţei, există câte o perioadă potrivită pentru fiecare tip de călător, pentru a zbura în Dubai. 
Dacă iubeşti apa şi plaja, cea mai potrivită perioadă în care să zbori în Dubai, este luna aprilie. Temperaturile medii sunt de 26°C şi cele ale mării de 25°C, ideale pentru bronz, înot, surf şi alte activităţi tematice.  
 
Parcurile tematice şi acvatice din Dubai sunt o modalitate excelentă de a te distra. Perioada potrivită este iulie-august, pentru că este în afara sezonului.
 
Dacă eşti pasionat de obiective turistice, cea mai bună perioadă este noiembrie. Burj Khalifa, roata Ain Dubai, Dubai Mall, porturile de agrement, souk-uri, există o mulţime de obiective turistice de care te vei putea bucura în Dubai. Călătorind în luna noiembrie, te vei putea bucura de temperaturi plăcute şi experienţe de neuitat. 
 
Luna ianuarie este luna perfectă pentru a zbura în Dubai, dacă eşti un pasionat de cumpărături. În această perioadă are lor Festivalul de cumpărături din Dubai, unde mall-urile şi magazinele de lux oferă reduceri la toate articolele. 
 
Un zbor în Dubai reprezintă oportunitatea perfectă pentru a vizita clădiri, mall-uri cu iz futuristic, souk-uri şi pieţe vibrante. Găseşte oferta potrivită pentru un zbor din România sau din Londra pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/lon/londra pentru a-ţi asigura un zbor spre Dubai şi pentru a gusta din frenezia şi energia acestui mirific oraş. 
 
Motivele pentru a zbura în Dubai sunt numeroase. Este un oraş uriaş cu zgârie-nori, plaje minunate, dune de nisip, arhitectură modernă şi tradiţională, mese rafinate şi gustoase, centre comerciale luxoase, viaţă de noapte glorioasă şi experienţe aventuroase. Pe scurt, Dubai este cu certitudine un MUST GO.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici