(P) Turneul de poker live NetBet Open Craiova a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus

Veşti proaste pentru fanii pokerului live din România şi din străinătate care aşteptau cu nerăbdare să participe în această perioadă la primul festival marca PokerFest organizat în Craiova (Dolj).

379 afișări
Imaginea articolului (P) Turneul de poker live NetBet Open Craiova a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus

(P) Turneul de poker live NetBet Open Craiova a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus

Conform Pokerfest.ro, organizatorul turneului, NetBet Open Craiova a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior, din cauza epidemiei de coronavirus (Covid-19) ce a dat peste cap întreaga planetă pe parcursul ultimelor două luni.

Festivalul ar fi trebuit să aibă loc în perioada 26 februarie - 1 martie, la Ramada Plaza Craiova, cel mai luxos complex hotelier din Bănie, si avea programate 2 turnee satelit pentru Main Event, 2 Side Event-uri (Super Progressive KO cu Buy-in 300+300+100 RON /garantat 30.000 RON si Super KO, Buy in 100+100+50 RON/ garantat 20.000 RON) şi, desigur, evenimentul central - Turneul Garantat 100.000 euro, cu buy-in de 550 euro.

Organizatorii NetBet Open Craiova au anunţat ieri că vor restitui toate înscrierile pe care o bună parte dintre jucători apucaseră să le efectueze, iar cei care reuşiseră să îşi procure bilete la Main Event-ul evenimentului participând la sateliţii ce au rulat la NetBet Poker vor primi câte 550 de euro în conturile lor. NetBet este prima companie de gaming licenţiată ONJN în România după reglementarea pieţei jocurilor de noroc din anul 2015 şi, pe lângă poker (este singurul operator online prin intermediul căruia românii au acces la populara reţea internaţională Ipoker), este prezentă în mediul online cu site-urile NetBet Pariuri (“Cel mai bun operator în pariuri sportive online” din Europa de Est în 2016 - premiu oferit de Central & Eastern European Gaming Conference) şi NetBet Casino.

Fondat în anul 2011, PokerFest (Licenţa ONJN L1160729X000039) este cel mai mare operator de poker live din Europa de Est, cu zeci de evenimente organizate până în prezent şi un număr de participanţi în creştere de la an la an.

Decizia luată de organizatori cu privirea la amânarea turneului de poker live de la Craiova a venit în condiţiile în care tot mai multe evenimente ce urmau să aducă laolaltă un număr mare de persoane au fost deja amânate sau chiar anulate în toată lumea, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului. Iată doar câteva dintre ele.

  • Carnavalul de la Veneţia, eveniment ce atrage an de an în jur de 3 milioane de turişti din lumea întreagă, ar fi trebuit să se termine pe 25 februarie, însă s-a încheiat cu 2 zile mai devreme. Guvernatorul regiunii Veneto a decis ca şi unităţile de învăţământ să fie închise până pe 1 martie.
  • Trei partide de fotbal din Serie A programate în weekend-ul trecut plus multe altele din ligile inferioare de fotbal ale Italiei ce urmau să se dispute în Nordul ţării. Veştile sunt însă ceva mai bune în ceea ce priveşte partidele de fotbal programate în Italia în weekend-ul acesta. Se joacă toate meciurile din Serie A şi Serie B, însă o parte dintre ele se vor disputa fără spectatori.
  • Congresul Mondial GSM Barcelona (WMC), cel mai aşteptat târg dedicat telefoniei mobile din această perioadă, urma să aibă loc în perioada 24-27 februarie.
  • Hong Kong Film Art, cel mai important eveniment din lumea filmului organizat pe continentul asiatic, urma să aibă loc între 25 şi 28 martie, însă a fost reprogramat pentru luna august.
  • Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, manifestare la care jumătate dintre expozanţii din 2020 urmau să vină din Asia (o treime chiar din China, ţara cel mai greu încercată de epidemie), nu va mai avea loc în perioada 25-29 martie, fiind reprogramat între 16 şi 20 septembrie.
  • Marele Premiu al Chinei F 1. Programată pe 19 aprilie la Shanghai, cea de-a 4-a cursă a sezonului de Formula 1 nu va mai fi organizată, urmând să fie reprogramată la o dată ulterioară sau chiar anulată definitiv.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici