Pamela Anderson datorează fiscului american peste 370.000 de dolari

Actriţa canadiană Pamela Anderson datorează fiscului american peste 370.000 de dolari, reprezentând taxe şi impozite neachitate, aferente anului 2011.

236 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson datorează fiscului american peste 370.000 de dolari

Pamela Anderson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor documente întocmite de fiscul american (Internal Revenue Service/ IRS), starleta canadiană trebuie să achite 259.395,75 de dolari, reprezentând taxe neachitate pe anul 2011. Potrivit altor documente, întocmite de statul american California, Pamela Anderson datorează în acest stat impozite în valoare de 112.118,90 dolari, informează TMZ.com.

Astfel, suma totală datorată de Pamela Anderson este de 371.514,65 dolari.

Nu este pentru prima dată când actriţa canadiană are probleme cu fiscul american. Pe numele ei, IRS a emis în 2009 o somaţie de plată pentru suma de 1,7 milioane de dolari. În plus, la un moment dat, numele ei a apărut în "Topul 500 al datornicilor la fisc" din statul California.

Pamela Anderson, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici