Pamela Anderson datorează fiscului american peste 500.000 de dolari

Pamela Anderson datorează fiscului american 524.241 de dolari, starul serialului de televiziune "Baywatch" fiind ameninţată cu punerea sub sechestru a bunurilor sale.

154 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson datorează fiscului american peste 500.000 de dolari

Pamela Anderson datorează fiscului american peste 500.000 de dolari (Imagine: mediafax Foto/AFP)

Numele tuturor persoanelor care datorează fiscului american sume de peste 100.000 de dolari trebuie făcute publice, potrivit legii americane, şi astfel voluptuoasa blondă a fost inclusă pe lista neagră a datornicilor, informează imdb.com.

În urmă cu câteva zile, au fost incluse pe listă şi numele lui Lionel Richie - cu datorii de 1,1 milioane de dolari -, al pugilistului James Toney (354.000 de dolari), al actriţei Gena Rowlands (273.000 de dolari) şi al fiului acesteia actorul Nick Cassavetes (106.800 de dolari).

Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici