Pamela Anderson, surprinsă fără machiaj. Cum arată vedeta din "Baywatch" la 45 de ani - FOTO

Pamela Anderson a fost surprinsă de fotografi fără machiaj în timp ce îi conducea la aeroport pe cei doi fii ai săi.

25234 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson, surprinsă fără machiaj. Cum arată vedeta din "Baywatch" la 45 de ani - FOTO

Pamela Anderson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa din "Baywatch", acum în vârstă de 45 de ani, a fost fotografiată în timp ce îi conducea la aeroport pe cei doi fii ai săi din căsătoria cu Tommy Lee, scrie dailymail.co.uk.

Îmbăcată sport, cu un maieu şi colanţi, vedeta nu era machiată deloc şi era aproape de nerecunoscut. Pamela Anderson nu şi-a condus copiii până în incinta aeroportului, preferând să îşi ia "la revedere" de la aceştia din maşină.

Cei doi băieţi, Brandon Thomas Lee and Dylan Jagger Lee, au fost conduşi de mama lor la aeroport înainte de plecarea acestora în Canada.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici