Paradise Lost revine cu un concert la Bucureşti, pe 19 ianuarie

Formaţia Paradise Lost revine în România, pe 19 ianuarie, când va susţine un concert la Romexpo, eveniment ce face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, intitulat "In Requiem", informează organizatorii evenimentului, One Event.

2 afișări
Imaginea articolului Paradise Lost revine cu un concert la Bucureşti, pe 19 ianuarie

Paradise Lost revine cu un concert la Bucureşti, pe 19 ianuarie

După succesul concertului precedent din Bucureşti, care a avut loc în noiembrie 2005, Paradise Lost, una dintre cele mai influente trupe rock britanice din ultimii 15 ani, revine în România.

Pionieri ai metalului gotic, Paradise Lost au împlinit, în 2007, 19 ani de activitate, marcaţi de apariţia unui nou album, "In Requiem".

Concertul de la Bucureşti va avea loc în Pavilionul 18 din cadrul Romexpo, cu începere de la ora 19.00. În deschiderea evenimentului va susţine un recital trupa Negură Bunget.

Preţul unui bilet la concert va fi de 55 lei în perioada 5 - 31 decembrie, iar după această dată - 70 de lei. Acestea pot fi achiziţionate din reţelele Diverta şi Bilet.ro, magazinul Muzica, librăriile Cărtureşti, Sala Palatului şi online la www.bilet.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.

De la debutul disografic al trupei, în 1990, cu albumul "Lost Paradise", trecând prin înfloriturile electronice de pe albume ca "One Second" (1997) sau "Host" (1999) şi până la reîntoarcerea uimitoare din 2005 cu albumul self titled, sound-ul lor a continuat să evolueze, păstrând însă melodicitatea sobră care i-a consacrat.

Înregistrat în Anglia şi Canada, "In Requiem" îi găseşte pe Paradise Lost făcând un uşor pas lateral faţă de înclinaţiile spre partea sumbră a vieţii, către un teritoriu mai puţin explorat, continuând călătoria spre partea întunecată a heavy metalului, în acelaşi timp ramânând inconfundabili şi uşor de recunoscut.

De asemenea, Paradise Lost au mai concertat în România în 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici