Paramedic din Bahamas, acuzat de tentativă de extorcare a familiei Travolta

Un paramedic din Bahamas a pledat nevinovat şi a fost reţinut în arest, fără posibilitatea de a ieşi pe cauţiune, luni, în urma acuzaţiei de participare la tentativa de extorcare, cu suma de 25 de milioane de dolari, a familiei Travolta, după decesul fiului actorului, în ianuarie.

26 afișări
Imaginea articolului Paramedic din Bahamas, acuzat de tentativă de extorcare a familiei Travolta

Paramedic din Bahamas, acuzat de tentativă de extorcare a familiei Travolta (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din Bahamas a declarat în urmă cu o săptămână că anchetează o plângere depusă de John Travolta, în care actorul susţinea că cineva a încercat să-l şantajeze. Nici poliţia, nici procurorii din Bahamas nu au dorit la acea dată să ofere alte detalii.

Procurorii susţin că paramedicul Tarino Lightbourne, în vârstă de 47 de ani, a încercat să obţină bani de la familia Travolta prin ameninţare. Familia actorului l-a acuzat şi de înşelăciune.

Magistratul Carolita Bethel a amânat audierile până miercuri, când un fost senator, Pleasant Bridgewater, urmează să apară în faţa curţii pentru a răspunde acuzaţiilor de complicitate la tentativa de extorcare.

Bridgewater a fost reţinută şi eliberată ulterior pe cauţiune, pentru suma de 40.000 de dolari, la sfârşitul săptămânii trecute. Femeia a declarat că va lupta împotriva acestor acuzaţii, pe care le-a etichetat drept "neadevărate şi nedrepte".

Bridgewater şi-a dat demisia din funcţia de senator, spunând că nu doreşte să creeze o presiune inutilă pentru formaţiunea politică de care aparţine, partidul de opoziţie progresiv liberal.

Jett Travolta, în vârstă de 16 ani, a fost găsit decedat pe 2 ianuarie, în reşedinţa de vacanţă a familiei sale din Old Bahama Bay, de pe insula Grand Bahama, unde familia şi prietenii lui John Travolta au petrecut sărbătorile de iarnă. Echipa care a efectuat autopsia lui Jett Travolta a ajuns la concluzia că tânărul a murit din cauza unei "tulburări cerebrale", explicaţie care contrazice declaraţiile membrilor familiei, conform cărora băiatul s-ar fi lovit la cap accidental pe când se afla în baie.

Cadavrul lui Jett Travolta a fost incinerat în Bahamas, iar cenuşa lui a fost îngropată în Florida, unde Travolta şi soţia lui, actriţa Kelly Preston, deţin o locuinţă.

Jett era singurul fiu al actorului John Travolta, în vârstă de 54 de ani, şi al lui Kelly Preston, în vârstă de 46 de ani. Cei doi mai au împreună o fetiţă în vârstă de opt ani, Ella.

John Travolta este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston din 1991.

Cunoscută ca actriţă de seriale tv, Preston a apărut alături de Travolta, în 2000, în filmul "Câmp de luptă - Pământul/ Battlefield Earth", realizat după un roman al fondatorului mişcării scientologice, L. Ron Hubbard. De asemenea, a mai apărut în filme precum "Jerry Maguire" şi "Elogiu pentru tata/ Eulogy".

Citeşte şi:

O senatoare din Bahamas, acuzată de tentativă de extorcare a familiei Travolta

Tentativă de extorcare a familiei Travolta

Decesul lui Jett Travolta, provocat de "tulburări cerebrale"

Fiul lui John Travolta a murit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici