Părinţii cântăreţei Britney Spears s-au împăcat, la opt ani de la divorţ

Părinţii cântăreţei americane Britney Spears formează din nou un cuplu, la opt ani după ce au divorţat, informează presa americană, citată de contactmusic.com.

174 afișări
Imaginea articolului Părinţii cântăreţei Britney Spears s-au împăcat, la opt ani de la divorţ

Părinţii cântăreţei Britney Spears s-au împăcat, la opt ani de la divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lynne şi Jamie Spears au pus capăt mariajului lor în anul 2002, după 30 de ani petrecuţi împreună.

La acel moment, fiica lor, cântăreaţa Britney Spears, a declarat că despărţirea părinţilor ei era inevitabilă şi că era convinsă că această separare urma să fie benefică pentru toată lumea.

"Este cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată unei familii. În definitiv, mama şi tata nu se înţeleg prea bine. Se certau încă de când eram eu mică", a declarat cântăreaţa.

În ciuda tuturor pronosticurilor, Lynne şi Jamie Spears s-au îndrăgostit din nou unul de celălalt, în 2009, informează people.com.

"S-au împăcat şi sunt foarte fericiţi. Nu s-au recăsătorit, dar sunt împreună", a declarat o sursă pentru acelaşi site.

Cele două fiice ale cuplului Lynne şi Jamie Spears par să nu aibă nici ele o viaţă sentimentală prea reuşită - Britney Spears a divorţat de soţul ei, Kevin Federline, în 2007, iar sora ei mai mică, Jamie Lynne Spears, s-a despărţit de iubitul ei, Casey Aldridge, cu care are un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici