Paris Hilton a descoperit sensul vieţii

Paris Hilton a spus că îşi doreşte să aibă copii, după ce a petrecut mai mult timp cu Shae, fiica în vârstă de şapte ani a prietenului ei, Cy Waits, potrivit femalefirst.co.uk.

53 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton a descoperit sensul vieţii

Paris Hilton a descoperit sensul vieţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paris Hilton crede că este minunat faptul că a crescut împreună cu cei doi fraţi ai ei, aşa că s-a gândit să-şi întemeieze o familie împreună cu iubitul său, Cy Waits, proprietarul unui club de noapte din Las Vegas.

"Să ai copii este sensul vieţii şi chiar cred asta. Cu siguranţă vreau să am mai mulţi copii, pentru că a fi singur la părinţi este greu şi întotdeauna mi-a plăcut să cresc într-o familie mare", a spus starleta.

În acestă perioadă, Paris Hilton petrece mult timp cu fiica lui Cy Waits şi consideră că fetiţa este cea mai bună prietenă a ei.

Într-un interviu pentru RadarOnline.com, Paris a spus că Shae este o fetiţă dulce şi deşteaptă, pe care o iubeşte foarte mult.

"Iubeşte animalele, la fel ca mine. Este deşteaptă şi foarte matură. Ne place să mergem la magazin să ne jucăm cu animalele de vânzare, să mergem la circ, să ne jucăm. Este distractiv, ca şi cum aş avea cea mai bună prietenă în miniatură", a spus Paris.

Starleta a declarat recent că vrea să-şi schimbe stilul de viaţă petrecăreţ şi că nu-i place nimic mai mult decât să petreacă seri liniştite împreună cu Cy şi Shae.

"Stăm câteva zile pe săptămână în Las Vegas. Mergem să o vedem şi când stăm acolo este complet diferit faţă de ce făceam în trecut când mergeam la Vegas. Gătim cina acasă. Ne jucăm cu iepurii din grădină. Facem lucruri normale, mergem la film, ne relaxăm şi o pregătim să meargă la şcoală", a mai spus Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici