Paris Hilton, arestată pentru posesie de droguri, în Las Vegas

Starleta Paris Hilton a fost arestată pentru posesie de droguri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se afla a fost oprită de poliţia rutieră pe o stradă din Las Vegas, informează Sky News.

112 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton, arestată pentru posesie de droguri, în Las Vegas

Paris Hilton, arestată pentru posesie de droguri, în Las Vegas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paris Hilton a fost încarcerată la Clark County Detention Centre, în dimineaţa zilei de sâmbătă, pentru posesie de cocaină.

Starleta, în vârstă de 29 de ani, se afla într-o maşină condusă de un prieten, care a fost oprită în noaptea de vineri spre sâmbătă de poliţia din Las Vegas, care ar fi observat că în automobil se consumă marijuana.

Paris Hilton a fost recunoscută imediat de oameni şi, în scurt timp după ce a fost oprită maşina, s-a format un grup de fani în jurul autoturismului.

În urma testelor efectuate, s-a demonstrat că în maşină se consuma cocaină, dar poliţia nu a specificat ce cantitate din această substanţă a fost găsită.

Potrivit autorităţilor, Paris Hilton a fost arestată în noaptea de vineri spre sâmbătă şi este de aşteptat să fie eliberată pe cauţiune în cursul zilei de sâmbătă.

"Mă duc la culcare. Somn uşor tuturor", a scris starleta pe contul ei de Twitter, cu câteva minute înainte să fie arestată, însă nu a postat nimic despre reţinerea ei.

În urmă cu două luni, Paris Hilton a fost arestată şi în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale la Fotbal, pentru posese de marijuana. Cu câteva săptămâni înainte de incident, ea a fost interogată, pe acelaşi motiv, într-un aeroport din Corsica.

În 2007, starleta a petrecut 23 de zile la închisoare, din cauză că a condus sub influenţa alcoolului. După ce şi-a executat pedeapsa, aceasta a spus, în emisiunea celebrului Larry King, că acest lucru o face să îşi reevalueze statutul de model pentru tineri. În aceeaşi emisiune, Paris Hilton a spus că vrea să ajute la strângerea de fonduri pentru copii şi pentru victimele cancerului şi ale sclerozei multiple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici