Paris Match, condamnată să-i plătescă 16.000 de euro lui Segolene Royal

Săptămânalul Paris Match a fost condamnat de justiţia franceză să plătească 16.000 de euro fostei candidate la preşedinţia franceză, Segolene Royal, după ce a publicat fotografii cu ea alături de un bărbat, prezentat ca fiind iubitul său, informează Le Figaro.

8 afișări
Imaginea articolului Paris Match, condamnată să-i plătescă 16.000 de euro lui Segolene Royal

Paris Match, condamnată să-i plătescă 16.000 de euro lui Segolene Royal

Bărbatul care o însoţea pe Segolene Royal a fost prezentat de revista Paris-Match ca fiind editor de jocuri de societate şi are circa 60 de ani, nefiind implicat în politică.

Săptămânalul francez a publicat, în luna februarie, trei fotografii în care cei doi apar ţinându-se de mână în timp ce se plimbă pe străzile din localitatea spaniolă Marbella.

Segolene Royal a fost timp de mai mulţi ani partenera de viaţă a fostului lider al Partidului Socialist Francez, François Hollande, cu care are patru copii. În iunie 2007, Royal a anunţat că se separă de Hollande, la numai câteva săptămâni după alegerile prezidenţiale, în care a pierdut în faţa lui Nicolas Sarkozy.

Avocatul lui Royal a declarat că fotografiile publicate în Paris-Match "degradează imaginea de lider politic" a clientei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici