Pasiunea nu are vârstă. O dansatoare de 100 de ani continuă să impresioneze prin talentul său

  • O dansatoare în vârstă de aproape 100 de ani şi-a propus să strângă bani pentru o cauză nobilă făcând ce ştie ea mai bine, să danseze.
  • Dinkie Flowers, din Shoreham, West Sussex, a condus propria sa şcoală de dans până acum un an, când a venit lockdown-ul.
  • În prezent, Dinkie predă ore de dans de 2 ori pe săptămână.
3139 afișări
Imaginea articolului Pasiunea nu are vârstă. O dansatoare de 100 de ani continuă să impresioneze prin talentul său

sursă foto: Twitter @MrsDTennant

Dinkie Flowers, din Shoreham, West Sussex este o dansatoare în vârstă de aproape 100 de ani, conform celor de la BBC. Ea continuă să danseze chiar şi la această vârstă şi predă cursuri de 2 ori pe săptămână.

Dinkie povesteşte că pasiunea sa pentru dans a început să se manifeste de când era mică şi avea doar 3 ani. La aproape 100 de ani, Dinkie dansează de peste 90 de ani.

Cariera sa de dansatoare a început, însă, pe gheaţă, practicând patinajul artistic. Mişcările sale şi felul în care simţea muzica au atras atenţia şi a fost cooptată într-o trupă de dans. De atunci, Dinkie a dansat fără încetare şi a văzut întreaga lume cu spectacolele sale.

În prezent, Dinkie predă ore de dans de 2 ori pe săptămână.

”Dacă aş putea da o lege, i-aş obliga pe toţi să facă mişcare în fiecare săptămână!”, spune dansatoarea Dinkie Flowers.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici