Patrice revine în România, la B'estfest (Galerie Foto şi Video)

Patrice vine pentru a doua oară în România cu un concert pe care îl va susţine alături de trupa The Killers în Ziua Zero, pe 1 iulie, în cadrul festivalului B'estfest.

144 afișări
Imaginea articolului Patrice revine în România, la B'estfest (Galerie Foto şi Video)

Patrice revine în România, la B'estfest (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor, Emagic, pe lângă cântăreţul raggae Patrice, pe afişul B'estfest, a mai fost confirmată trupa The Faint, care va susţine un concert pe 3 iulie, în aceeaşi zi cu Franz Ferdinand.

Originar din Germania, Patrice Bart-Williams a început să compună la vârsta de 12 ani, copilăria sa fiind puternic influenţată de artişti precum Burning Spear, Fela Kuti, Bob Marley, Jimi Hendrix şi Bob Dylan.

Treptat, artistul a adoptat un stil muzical propriu, un amestec de raggae, dub şi funk. Piese precum "Soulstorm", "You always you", "No excuse", "Sunshine", cu versuri definite printr-o o puternică încărcătură spirituală au ajuns rapid în atenţia publicului, propulsându-l pe Patrice în rolul de exponent al noii generaţii de artişti reggae.

După numeroase show-uri la festivaluri precum Summerjam, Hurricane, Summercase, Frequency şi OpenAir St. Gallen, Patrice revine pentru a doua oară la Bucureşti pe 1 iulie, pe scena festivalului B'estfest.

GALERIE FOTO

Cel de-al doilea nume confirmat pe afişul B'estfest, trupa americană The Faint poate fi descrisă ca un amestec de dance-punk cu influenţe new wave, un melanj de electro-pop şi punk rock.

Primul album al trupei,"Media", a fost lansat în 1998, urmat, un an mai târziu, de "Blank Wave Arcade", material ce avea ca teme principale sexualitatea, teleportarea şi manipularea maselor, subiecte ce au atras atât atenţia fanilor, cât şi a criticilor. Însă, cel de-al cincilea şi cel mai recent album al trupei, "Fasciinatiion", oferă lumii cea mai reală imagine The Faint până în prezent, fiind realizat în întregime prin forţe proprii.

De asemenea, The Faint au susţinut concerte în deschiderea unor trupe precum No Doubt şi Placebo, dar şi în cadrul unor festivaluri precum Electric Picnic, Coachella, T in the Park şi Melt!.

Festivalul B'estfest se va desfăşura pe 2, 3, 4 şi 5 iulie, în parcarea complexului Romexpo din Capitală, Ziua Zero fiind pe 1 iulie.

Astfel, Patrice şi The Faint se alătură artiştilor deja confirmaţi în cadrul festivalului precum: The Killers, Franz Ferdinand, Moby, Motorhead şi Manowar, care vor concerta la B'estfest Aftershock, pe 5 iulie.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 şi 4 iulie, costă 270 de lei, iar biletele pentru B'estfest Aftershock sunt disponibile în două categorii de preţ, 100 de lei şi 150 de lei.

Abonamentele B'estfest, biletele pentru Ziua Zero şi biletele pentru Aftershock pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi online, de pe site-ul www.myticket.ro.

Citeşte şi:

Moby revine în România

Iggy Pop nu mai vine în România

The Killers vin în România

Franz Ferdinand concertează la B'estfest

Motörhead va concerta la B'estfest 2009

Manowar, cap de afiş la B'estfest 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici