Patricia Kaas: Tributul adus lui Edith Piaf cu care voi fi la Cluj a fost gândit ca un concert live

Cântăreaţa Patricia Kaas afirmă, într-un mesaj transmis fanilor din România, că spectacolul-tribut adus lui Edith Piaf pe care îl va susţine pe 24 iunie la Cluj-Napoca a fost gândit în primul rând ca un concert live şi abia apoi ca album.

256 afișări
Imaginea articolului Patricia Kaas: Tributul adus lui Edith Piaf cu care voi fi la Cluj a fost gândit ca un concert live

Patricia Kaas: Tributul adus lui Edith Piaf cu care voi fi la Cluj a fost gândit ca un concert live

Conform unui comunicat de presă transmis luni de TIFF Events, organizatorii concertului Patricia Kaas de la Cluj-Napoca, artista a transmis, înaintea evenimentului, un mesaj fanilor din România.

"Publicul de la voi m-a primit de fiecare dată foarte bine, iar eu concertele le ador în primul şi primul rând datorită contactului direct cu publicul. Acolo simt că mă pot exprima cu adevărat. În plus, acest tribut adus lui Edith Piaf cu care voi fi prezentă la Cluj a fost gândit în primul rând ca un concert live, abia apoi ca album, aşa că e o plăcere să pot urca pe scenă şi să transmit o stare de spirit. Mă bucur că anul acesta voi face cunoştinţă şi cu publicul de la Cluj, o destinaţie nouă pentru mine, pe care aştept să o descopăr!", spune artista, citată în comunicat.

Biletele pentru concertul Patricia Kaas de la Cluj sunt disponibile începând de luni şi la toate casieriile TIFF.

Patricia Kaas va cânta, în 24 iunie, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, într-un concert-tribut dedicat celebrei Édith Piaf. Evenimentul este organizat de TIFF Events şi face parte din turneul mondial "Kaas chante Piaf", care a inclus săli de spectacole celebre precum Royal Albert Hall din Londra sau Carnegie Hall din New York.

Clujenii vor putea asculta în interpretarea proprie a Patriciei Kaas melodii de Édith Piaf devenite celebre, precum "Milord", "Padam Padam" şi "Non, je ne regrette rien!". Ele fac parte din cel mai recent album al Patriciei Kaas, care reinterpretează astfel cântece care i-au marcat copilăria şi au convins-o să se dedice unei cariere muzicale. Spectatorii o vor putea descoperi însă pe Patricia Kaas şi în noi ipostaze, în timpul unor momente inedite de poezie şi actorie.

Punctele de vânzare ale biletelor se află la cinematografele Florin Piersic, Arta, Victoria, Cinema City (Iulius Mall), Odeon Cineplex (Polus Center), precum şi la Casa TIFF (str. Universităţii nr. 6). Biletele sunt, de asemenea, disponibile online pe biletmaster.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici