Patrick Dempsey a renunţat la divorţul de soţia sa, la doi ani după ce acesta a anunţat despărţirea

Actorul american Patrick Dempsey a anulat divorţul de soţia sa, Jillian Fink, alături de care are o căsnicie de 17 ani, la aproape doi ani după ce aceştia şi-au anunţat despărţirea, acesta afirmând că "Inima mea mi-a spus să nu renunţ" şi mulţumindu-i soţiei sale pentru sprijinul acordat.

1074 afișări
Imaginea articolului Patrick Dempsey a renunţat la divorţul de soţia sa, la doi ani după ce acesta a anunţat despărţirea

Patrick Dempsey a renunţat la divorţul de soţia sa, la doi ani după ce acesta a anunţat despărţirea

Intenţia de divorţ a actorului Patrick Dempsey, cunoscut pentru recentul lungmetraj 'Bridget Jones's Baby' şi pentru serialul 'Grey's Anatomy', de soţia sa, cu care a fost însurat timp de 17 ani, a fost anulată oficial de Tribunalul din Los Angeles, joi, la cererea lui Jillian, potrivit contactmusic.com.

Cuplul a anunţat că urmează să divorţeze în ianuarie 2015 dar de atunci au lucrat în vederea consolidării căsniciei iar, actorul Patrick Dempsey, în vârstă de 50 de ani, a glumit recent că dialogul şi intimitatea i-au readus împreună.

Acesta a declarat: ''Trebuie să ai grijă. Trebuie să comunici, să fii deschis şi să nu te leneveşti. Şi să nu renunţi. Şi mult sex! Căsnicia noastră nu era ceva la care eram pregătit să renunţ. Şi nu simţeam că am luat toate măsurile. Şi am vrut amândoi să rezolvăm lucrurile. De aici a început totul. Nu poţi face decât un lucru pe rând şi să-l faci bine. Am învăţat să-mi prioritizez lucrurile. Căsătoria noastră trebuie să fie prioritatea. Nu eram gata să renunţ la soţia mea şi nici ea nu era. Amândoi ne-am dorit să luptăm să ne salvăm căsnicia. Cu toţii avem drumul nostru. Eu şi cu Jill am decis că era timpul să lucrăm la problemele noastre şi să ne îmbunătăţim relaţia. Am vrut să fim modele pentru copiii noştri, să îi învăţăm că dacă există neînţelegeri, acestea pot fi rezolvate.''

Patrick Dempsey care are împreună cu Jill gemenii Darby şi Sullivan, în vârstă de nouă ani, şi Tallula, 14, ani - crede că inima sa i-a dat imboldul de a se lupta pentru salvarea căsniciei lui.

Actorul a mărturist: ''Sprijinul pe care mi l-a acordat soţia mea ne-a permis să înflorim în calitatea de cuplu şi de familie. Fără ea, cariera mea nu ar fi unde este astăzi. Inima mea mi-a spus să nu renunţ.''

Patrick Galen Dempsey, născut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey". Actorul s-a remarcat şi în câteva lungmetraje, precum "Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama", "Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club", "Jurnalul străzii/ Freedom Writers", "Magie în New York/ Enchanted", "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor" şi "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day", dar şi în filmul din 2016, "Bridget Jones's Baby", în care joacă alături de Renée Zellweger.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici