Patrick Dempsey a suferit un accident de automobil. Starul a scăpat nevătămat

Patrick Dempsey, unul dintre starurile din serialul "Anatomia lui Grey", a suferit un accident destul de grav în timpul unei curse de automobile, organizată în statul Virginia, sâmbătă, însă actorul american a fost norocos şi a scăpat nevătămat.

496 afișări
Imaginea articolului Patrick Dempsey a suferit un accident de automobil. Starul a scăpat nevătămat

Patrick Dempsey a suferit un accident de automobil. Starul a scăpat nevătămat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, actorul este un pasionat şofer de curse şi este proprietarul echipei Dempsey Racing, care participă la competiţiile organizate pe teritoriul american de Grand American Road Racing Association (Grand-Am).

Dempsey se antrena pentru cursa Bosh Engineering 250 de sâmbătă, în statul american Virginia, în momentul în care o altă maşină de cursă a intrat în coliziune cu vehiculul pe care îl conducea, chiar când trecea peste linia de sosire.

Bolidul condus de Patrick Dempsey a fost sever avariat în urma acestei coliziuni, însă actorul american a avut noroc şi a scăpat nevătămat, potrivit site-ului Examiner.com.

În 2009, actorul american a participat la celebra cursă de 24 de ore din Le Mans (Franţa), unde a condus o maşină Ferrari F430 GT. Dempsey a ocupat locul al nouălea la clasa lui (GT2) şi a terminat pe a 30-a poziţie în clasamentul general.

Patrick Galen Dempsey, născut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey". Actorul s-a remarcat şi în câteva lungmetraje, precum "Casa, dulce casa/ Sweet Home Alabama", "Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club", "Jurnalul străzii/ Freedom Writers", "Magie în New York/ Enchanted", "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor" şi "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici