Patrick Dempsey, la 47 de ani: Actorul din "Anatomia lui Grey", la plajă cu familia - FOTO

Actorul american Patrick Dempsey, cunoscut ca interpretul lui Derek Shepherd în iubitul serial "Anatomia lui Grey", şi-a petrecut minivacanţa de Paşte pe o plajă din Mexic, alături de soţia sa şi de cei trei copii ai lor.

2892 afișări
Imaginea articolului Patrick Dempsey, la 47 de ani: Actorul din "Anatomia lui Grey", la plajă cu familia - FOTO

Patrick Dempsey (Imagine: Hepta)

Dempsey, în vârstă de 47 de ani, şi soţia lui, Jillian Fink, au petrecut sfârşitul de săptămână în Cabo San Lucas, din Mexic.

Bucurându-se de vremea însorită, Patrick şi Jill s-au relaxat pe şezlonguri, în timp ce copiii lor, o fetiţă de 11 ani şi gemenii de şase ani, se distrau în apă şi pe plajă, scrie Daily Mail.

Jillian, make-up artist, a impresionat prin corpul tonifiat, pe care l-a etalat într-un costum de baie din două piese neasortate.

Fotografiile îl arată şi pe Patrick Dempsey într-o formă fizică impresionantă, fiind uşor de ghicit că cei doi au o alimentaţie sănătoasă şi vizitează frecvent sala de forţă.

Patrick Galen Dempsey, născut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey".

Actorul s-a remarcat şi în câteva lungmetraje, precum "Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama", "Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club", "Jurnalul străzii/ Freedom Writers", "Magie în New York/ Enchanted", "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor" şi "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici