Patrick Stewart: Cel de-al cincilea film din seria "Star Trek" era în pregătire

Actorul Patrick Stewart a declarat că un al cincilea film din seria "Star Trek: Generaţia Următoare" era în pregătire, dar proiectul nu a fost finalizat, informează contactmusic.com.

59 afișări
Imaginea articolului Patrick Stewart: Cel de-al cincilea film din seria "Star Trek" era în pregătire

Patrick Stewart: Cel de-al cincilea film din seria "Star Trek" era în pregătire (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Britanicul, devenit celebru cu rolul lui Jean-Luc Picard din seria televizată "Star Trek", dar şi din cele patru lungmetraje ale francizei, a spus că, cel mai probabil, al cincilea film trebuia să fi fost realizat după "Nemesis" şi ar fi trebuit să fie o producţie de despărţire, dar acest lucru nu s-a materializat.

"În timp ce filmam pentru «Nemesis», John Logan, scenaristul producţiei, a dezvoltat o idee, împreună cu Brent Spiner, pentru un al cincilea film, care să fie şi final", a spus actorul.

"Era un scenariu foarte frumos. Ar fi fost un adevărat gest de despărţire de «Generaţia Următoare» şi ar fi implicat şi aspecte istorice legate de vechiul serial", a mai spus actorul.

Cu toate acestea, actorul în vârstă de 70 de ani este mulţumit cu filmele care au apărut deja şi nu îşi mai doreşte să colaboreze la această serie.

Potrivit Airlock Alpha, el a declarat: "Studiourile ne-au anunţat, în modul lor unic, că filmul suferă de o anume oboseală legată de faptul că a devenit o franciză şi că această serie se va încheia; sunt liniştit cu această decizie". "Sunt în continuare mândru de ce am făcut, sunt foarte mândru de această serie, dar nu doresc să mă reîntorc la ea", a spus el.

În 2009 a fost realizat un nou serial "Star Trek", cu Chris Pine şi Zachary Quinto.

"Start Trek" a fost mai întâi un serial de televiziune, lansat în 1966 pe micile ecrane şi care a fost rodul imaginaţiei lui Gene Roddenbery.

Considerat prea complicat pentru televiziunea americană la data primei lui difuzări, acest serial a devenit unul dintre cele mai durabile succese ale Hollywood-ului: au existat mai multe serii TV, dar şi filme pentru marele ecran, care au adus peste un miliard de dolari din vânzarea de bilete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici