Patrick Swayze cântăreşte în prezent doar 47 de kilograme

Starea de sănătate a lui Patrick Swazye, diagnosticat cu cancer pancreatic, reprezintă un motiv de îngrijorare tot mai mare pentru admiratorii actorului american, noi fotografii în care acesta arată foarte slăbit fiind publicate în presa americană, informează thesun.co.uk.

612 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze cântăreşte în prezent doar 47 de kilograme

Patrick Swayze cântăreşte în prezent doar 47 de kilograme (Imagine: www.thesun.co.uk)

Patrick Swayze, în vârstă de 56 de ani, apare în aceste fotografii foarte slăbit, nesigur pe picioare, fiind ajutat să meargă de fratele său, Don Swayze. Fotografiile au fost realizate în timpul unei opriri la o benzinărie din Los Angeles, în drumul lor spre spital.

Deşi presa internaţională a scris că starul american cântăreşte în prezent doar 47,5 kilograme, Patrick Swayze - care a declarat în ianuarie că este posibil să mai trăiască doar doi ani - susţine în continuare că are "o stare de spirit destul de bună".

Starul din "Dirty Dancing" a fost diagnosticat de medici, în ianuarie 2008, cu cancer pancreatic de tip patru, cea mai virulentă formă a acestei boli. În momentul în care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, boala îi afectase deja şi ficatul. Medicii spun că cei mai mulţi dintre pacienţi trăiesc, în medie, maximum şase luni după ce sunt diagnosticaţi cu acest tip de cancer.

Actorul a urmat o formă agresivă de chimioterapie şi un tratament bazat pe un medicament experimental. El a uimit industria cinematografică şi de televiziune când a decis să înceapă filmările la serialul de televiziune "The Beast" în timp ce se afla sub tratament şi refuzând orice medicamente calmante.

Swayze a anunţat recent că îşi va scrie memoriile, ajutat de soţia lui, Lisa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici