Patrick Swayze răspunde bine la tratamentul împotriva cancerului

Patrick Swayze "răspunde excelent" la tratamentul împotriva cancerului pancreatic de care suferă, a declarat unul dintre medicii actorului pentru revista People.

29 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze răspunde bine la tratamentul împotriva cancerului

Patrick Swayze răspunde bine la tratamentul împotriva cancerului (Imagine:Mediafax Foto)

Swayze a declarat pentru revista People că, de când a făcut public faptul că suferă de cancer, a primit foarte multe mesaje de sprijin, informează accesshollywood.com.

Medicul lui Swayze, George Fisher, a spus publicaţiei americane că actorul face progrese deosebite în ceea ce priveşte tratamentul anti-cancer. "Patrick Swayze continuă să răspundă bine la tratamentul împotriva cancerului la pancreas", a spus acesta.

La începutul lunii martie, un purtător de cuvânt al actorului a confirmat faptul că Swayze, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticat cu un cancer la pancreas.

Swayze face chimioterapie şi a acceptat să urmeze un tratament experimental, cu Vatalanib, care blochează dezvoltarea tumorii canceroase prin modificarea unor molecule implicate în procesul de transformare a celulelor sănătoase în celule bolnave.

Patrick Swayze este cunoscut ca actor, dansator, cântăreţ şi compozitor. În 1991, a fost ales de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" şi a debutat pe marele ecran în 1979, într-un musical în stilul "Saturday night fever", "Skatetown, USA". Patrick Swayze a jucat în filme care s-au bucurat de mult succes la public în anii 1980 şi 1990. După ani de zile în care a jucat în seriale şi filme de televiziune, el a obţinut o glorie instantanee în 1987, graţie comediei muzicale "Dirty Dancing", unde joacă rolul unui profesor de dans. Swayze a scris şi interpretat, de asemenea, o melodie emblematică din acest lungmetraj de succes mondial, "She's like the wind".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici