Patrick Swayze susţine că "aproape" s-a vindecat

Actorul Patrick Swayze, care este bolnav de cancer pancreatic şi care a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute, în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, din cauza unei pneumonii, a declarat că "aproape" s-a vindecat de maladia pulmonară, potrivit accesshollywood.com.

16 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze susţine că "aproape" s-a vindecat

Patrick Swayze susţine că "aproape" s-a vindecat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt viu şi intenţionez să continui să rămân astfel", a declarat Swayze. "Nu intenţionez să rămân mult timp în spital. Sunt aproape vindecat, acum", a explicat cunoscutul actor american într-un interviu pentru revista People.

Swayze a spus că o tuse persistentă l-a făcut să îşi sune medicul personal, care i-a recomandat să se interneze, pe 9 ianuarie. Peter Castro, senior editor al revistei People a declarat pentru Access Hollywood că Swayze răspunde foarte bine la tratamentul pe care l-a primit.

"Este tratat cu antibiotice. Acum se simte mult mai bine şi cred că va ieşi în curând din spital, vindecat de pneumonie", a declarat Castro.

Chiar dacă starul din "The Beast" a spus că este "aproape" vindecat, revista The National Enquirer prezintă o altă versiune despre starea de sănătate a actorului, susţinând că Swayze a fost spitalizat deoarece cancerul de care suferă s-ar fi răspândit la plămâni, făcându-l pe Swayze să aibă dificultăţi respiratorii. O sursă a celebrei publicaţii americane susţine că actorul are mai puţin de 10% şanse să îşi revină.

Potrivit revistei The Enquirer, Swayze a suferit o intervenţie chirurgicală la scurt timp după interviul acordat Barbarei Walters, pentru a rezolva un blocaj stomacal, dar starea lui de sănătate a continuat să se înrăutăţească.

John Romano, producătorul executiv al serialului de televiziune "The Beast", a declarat recent că actorul arată extraordinar de bine în acest film, a cărui premieră va avea loc joi, pe postul de televiziune american A&E.

Întrebat despre viitorul serialului, Romano a declarat că în acest punct, producătorii "contează pe un al doilea sezon alături de Patrick Swayze".

Swayze a fost diagnosticat de medici cu cancer pancreatic de tip patru, în ianuarie 2008, iar în acel moment, boala îi afectase deja şi ficatul.

The Beast

Citeşte şi

Patrick Swayze a fost spitalizat

Patrick Swayze spune că ar mai putea avea de trăit doar doi ani

Patrick Swayze: Chimioterapia este iadul pe roţi

Patrick Swayze va începe lucrul la un nou serial TV în această vară

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici