Patron german a inventat gaura pentru fumat în restaurante

Patronul unui restaurant din Germania a refuzat să se supună noilor reguli de interzicere a fumatului în baruri şi restaurante şi a tăiat trei găuri în perete, astfel încât clienţii să poate fuma "afară".

1 afișare
Imaginea articolului Patron german a inventat gaura pentru fumat în restaurante

Foto Spiegel Online

Potrivit site-ului Spigel Online, patronul german a avut o idee inedită, apărută în urma interdicţiei de a fuma în restaurante. Acesta a făcut trei găuri în peretele propriului restaurant pentru ca oamenii să poată fuma, scoţând capul afară.

Michael Windisch, proprietarul restaurantului "Maltermeister Turm" din oraşul Goslar, s-a simţit frustrat de interdicţia de a fuma dată de stat şi introdusă în data de 1 august. A fost însă destul de ingenios şi a folosit un ferăstrău.

Clienţii restaurantului lui Windisch îşi pot scoate capul prin gaura din mijloc şi mâinile prin cele două cavităţi laterale, pentru a-şi savura ţigara "afară", fără a fi nevoiţi să părăsească localul.

Ideea ar putea avea succes în întreaga Germania, având în vedere că mai multe dintre cele 16 state federale vor introduce interdicţia de a fuma în baruri şi restaurante, începând cu 1 ianuarie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici