Paul McCartney îşi revine după infecţia virală în urma căreia şi-a anulat concertele în Japonia

Cântăreţul Paul McCartney, care şi-a anulat o serie de concerte în Japonia şi Coreea de Sud, din cauza unei infecţii virale, a fost tratat într-un spital din Tokyo şi îşi va reveni complet, a declarat, joi, purtătoarea de cuvânt a artistului.

76 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney îşi revine după infecţia virală în urma căreia şi-a anulat concertele în Japonia

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paul McCartney, în vârstă de 71 de ani, şi-a amânat, la începutul acestei săptămâni, două concerte în Tokyo, din cadrul turneului intitulat "Out There", iar joi a anulat restul de spectacole ce urmau să aibă loc zilele acestea în Japonia şi săptămâna viitoare în Coreea de Sud.

"După ce a contractat un virus săptămâna trecută, care a dus la amânarea datelor concertelor, Paul a primit tratament medical într-un spital din Tokyo, la care a răspuns foarte bine. Se va recupera complet şi are nevoie de odihnă câteva zile. Paul a fost extrem de emoţionat de toate mesajele şi urările pe care le-a primit din partea fanilor din toată lumea", a adăugat Perri Cohen, purtătoarea de cuvânt a cântăreţului.

Fostul membru al trupei The Beatles s-a îmbolnăvit săptămâna trecută, după sosirea în Japonia. Organizatorii au spus, marţi, că medicii i-au recomandat "repaus complet".

Paul McCartney, care îşi anulează foarte rar concertele, a declarat, în timpul acestei săptămâni, că detestă să îşi dezamăgească fanii. Turneul ce urma să aibă loc în Japonia a urmat după o serie de concerte pe care acesta le-a susţinut în America de Sud. Cel mai recent turneu japonez al artistului a avut loc în noiembrie 2013.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici