Paul McCartney se simte mai bine şi a părăsit Japonia

Cântăreţul britanic Paul McCartney, în vârstă de 71 de ani, se simte mai bine şi a părăsit Japonia, după un atac viral care l-a obligat să îşi anuleze toate concertele programate în această ţară, au anunţat organizatorii turneului asiatic al fostului membru al trupei The Beatles.

151 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney se simte mai bine şi a părăsit Japonia

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Paul McCartney se simte suficient de bine acum pentru a putea să călătorească în avion şi, potrivit informaţiilor noastre, a plecat ieri", a declarat un reprezentant al companiei Kyodo Tokyo, organizatorul secţiunii japoneze a turneului mondial "Out There" al starului britanic.

Artistul sosise în Japonia pe 15 mai şi urma să susţină patru concerte la Tokyo şi Osaka.

Paul McCartney a fost însă obligat să anuleze întregul turneu nipon din cauza unei probleme de sănătate. Ulterior, artistul a anulat şi un concert programat în Coreea de Sud.

"Imediat după ce a contractat un virus săptămâna trecută (...) Paul a primit tratament medical, care a dat rezultate, într-un spital din Tokyo", a declarat vineri compania Nasty Little Man, o agenţie cu sediul la New York care administrează departamentele de comunicare şi relaţii publice ale mai multor artişti, inclusiv cel al lui Paul McCartney.

"Pentru o vindecare completă, i s-a recomandat să îşi ia câteva zile de odihnă", a adăugat aceeaşi agenţie, fără să ofere alte detalii.

Potrivit presei nipone, Paul McCartney ar fi suferit din cauza unui norovirus, care provoacă diaree şi vărsături.

Paul McCartney, care îşi anulează foarte rar concertele, a declarat săptămâna trecută că detestă să îşi dezamăgească fanii. Turneul ce urma să aibă loc în Japonia a urmat după o serie de concerte pe care acesta le-a susţinut în America de Sud. Cel mai recent turneu japonez al artistului a avut loc în noiembrie 2013.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici