Paul McCartney şi-a anulat turneul din Japonia din cauza unor probleme de sănătate

Cântăreţul britanic Paul McCartney şi-a anulat turneul din Japonia, intitulat "Out There", din cauza unei infecţii virale şi are nevoie de repaus complet, au afirmat, marţi, organizatorii concertelor.

67 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney şi-a anulat turneul din Japonia din cauza unor probleme de sănătate

Paul McCartney şi-a anulat turneul din Japonia din cauza unor probleme de sănătate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nu au fost oferite informaţii despre modul în care va decurge restul turneului din Asia, următorul concert al cântăreţului fiind programat pe 28 mai, la Seul.

Paul McCartney, în vârstă de 71 de ani, a anulat deja două concerte şi urma să cânte miercuri, la Budokan, şi sâmbătă, la Osaka. Cel mai recent turneu japonez al artistului a avut loc în noiembrie 2013.

"Aşteptam cu nerăbdare să cânt din nou în Japonia, după ce m-am simţit atât de bine aici în noiembrie. Aş dori să mulţumesc fanilor mei japonezi pentru dragostea şi înţelegerea lor şi pentru mesajele de sprijin", a declarat Paul McCartney.

Fostul membru al trupei The Beatles s-a îmbolnăvit săptămâna trecută, după sosirea în Japonia. Organizatorii au spus, marţi, că medicii i-au recomandat "repaus complet".

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici