Pe skateboard de la 2 ani. Imaginile care au adunat peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube - VIDEO

Videoclipurile cu un elev de opt ani au adunat până acum peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube. Băiatul are 6.000 de abonaţi la canalul său şi arată ce poate să facă cu skateboard-ul încă de la doi ani.

963 afișări
Imaginea articolului Pe skateboard de la 2 ani. Imaginile care au adunat peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube - VIDEO

Pe skateboard de la 2 ani. Imaginile care au adunat peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube

Născut în Winterbourne, Bristol, Schaeffer McLean este doar cu puţin mai înalt decât placa lui. Talentatul puşti este asemănat de multe ori cu Bart Simpson de cei care îi privesc videoclipurile, informează Daily Mail.

A mers pe skateboard prin casă încă de când avea doi ani. Mama lui, Eve, a povestit cum a început pasiunea lui Schaeffer. "Mergea pe placă prin sufragerie aşa că într-o zi l-am dus într-un parc de skate şi a putut să meargă pe rampă imediat. Am fost şocată şi am făcut un videoclip cu el, pe care l-am încărcat pe Youtube", a spus ea.

Mama lui nu a mai verificat videoclipul decât peste un an şi a observat uimită că acesta a strâns 40.000 de vizualizări. "Am început să fac atunci videoclipuri mai potrivite, cu muzică. În ultimii ani am pus multe cu el. Unul dintre cele mai populare videoclipuri are patru milioane de vizualizări", a mai spus Eve McLean.

Schaeffer a participat la câteva concursuri, deşi este mai mic decât majoritatea concurenţilor. "Cred că videoclipurile sunt atât de populare pentru că este chiar foarte bun pentru vârsta lui. Este mic, dar are o personalitate mare iar caracterul lui iese la suprafaţă prin aceste videoclipuri. Încercăm să le facem cât mai interesante, nu doar despre skate, ci despre tot ce se întâmplă în viaţa lui, călătoriile lui", a precizat mama lui Schaeffer.

Tânărul skater a vorbit despre pasiunea lui.  "Este amuzant pentru că atunci când mă duc în skate park oamenii mă salută pentru că mi-au văzut videoclipurile. Este frumos să petrec timp cu ei. Nu ştiu însă de ce oamenii privesc videoclipurile mele. Îmi place ce fac pentru că întâlnesc noi prieteni şi am un sentiment bun când fac un truc. Skateboarding-ul este foarte distractiv şi când merg repede vântul îmi bate în faţă. În plus, îmi place sentimentul pe care îl am când găsesc un loc pentru a mă da cu placa", a spus Schaeffer McLean. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici