Penelope Cruz nu a primit niciodată o felicitare de Sf. Valentin (Video)

Actriţa americană Penelope Cruz, cunoscută pentru faptul că nu îi face plăcere să vorbească despre viaţa sa privată, a declarat că nu a primit niciodată o felicitare de Sfântul Valentin, dar că se simte norocoasă în dragoste datorită familiei sale, informează femalefirst.co.uk.

132 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz nu a primit niciodată o felicitare de Sf. Valentin (Video)

Penelope Cruz nu a primit niciodată o felicitare de Sf. Valentin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu îmi place să vorbesc despre dragoste. Este un lucru prea personal. Dar am avut parte de multă dragoste în viaţa mea şi sunt mereu deschisă la ea (la dragoste, n.r.). Felicitările de Sfântul Valentin nu înseamnă nimic pentru mine. Nu am trimis şi nu am primit niciuna", a declarat actriţa.

"Nu vorbesc despre romantism. Mi-e teamă de ce ar ieşi la suprafaţă dacă aş face-o. Au fost bârfe despre mine şi Matt Damon după ce am filmat «Pasiune neîmblânzită/ All the Pretty Horses». Noi am spus că nu sunt adevărate, dar eram în continuare întrebaţi. M-am gândit: «De ce trebuie să dăm explicaţii? Nu este în regulă dacă sunt întrebată dacă sunt cu cineva sau nu", a mai spus Penelope Cruz.

Actriţa, care a avut o relaţie de trei ani cu Tom Cruise, mai spune că familia sa reprezintă motivul pentru care crede că este norocoasă în dragoste.

"Îmi place să cred că am o viziune corectă asupra vieţii. Vârsta nu are treabă cu ea. Iubesc oameni în vârstă şi iubesc copii", a declarat actriţa pentru Sunday Times.

"Am fost norocoasă în dragoste: dragostea a fost mereu acolo. Mama şi tata, Eduardo şi Encarna, eu şi sora mea, Monica, şi fratele meu, Eduardo, ne iubim şi ne apreciem unul pe celălalt. O familie apropiată este foarte importantă", a mai spus Cruz, care în prezent are o relaţie cu actorul spaniol Javier Bardem.

Penelope Cruz, în vârstă de 34 de ani, speră să aducă acasă un Oscar pentru Spania, după ce a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru prestaţia din "Vicky Cristina Barcelona". Alături de Cruz, la aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Amy Adams şi Viola Davis (pentru "Doubt"), Marisa Tomei (pentru "The Wrestler") şi Taraji P. Henson (pentru "Strania poveste a lui Benjamin Button").

Câştigătorii premiilor Oscar vor fi anunţaţi în cadrul unei gale care va avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

All the Pretty Horses

Vicky Cristina Barcelona

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici