Penelope Cruz s-a logodit

Penelope Cruz şi iubitul ei, actorul spaniol Javier Bardem, s-au logodit şi le-au spus prietenilor că urmează să se căsătorească în viitorul apropiat, informează femalefirst.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz s-a logodit

Penelope Cruz s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă a declarat pentru publicaţia New York Daily News: "Le-au spus prietenilor că se vor căsători".

Nu au fost date publicităţii alte detalii despre această logodnă sau despre ceremonia de nuntă, iar purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au confirmat aceste informaţii.

Totodată, apropiaţii celor doi artişti au negat zvonurile că Penelope Cruz ar fi însărcinată.

Speculaţiile despre sarcina actriţei spaniole au început să circule în presă la începutul verii, iar aceste zvonuri au atins apogeul în urmă cu o lună, după ce cuplul a fost văzut ieşind dintr-o clinică de planning familial din Madrid.

În luna iulie, Penelope Cruz a declarat că nu este interesată de căsătorie: "Nu ştiu dacă eu cred în căsătorie. Cred în familie, dragoste şi copii. Când voi avea copii, vreau să fac treaba asta foarte bine. Vreau ca ei să reprezinte cel mai reuşit proiect din viaţa mea".

Penelope Cruz a primit premiul Oscar în luna februarie a acestui an, pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", regizat de Woody Allen, în care a jucat alături de iubitul ei, Javier Bardem.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici